Dela sidan:

För tre år sedan arrangerade Garbergs för första gången Guldgibbet för att utse vem i kommunikationsbranschen som egentligen pangar hårdast. Och på torsdag är det dags för den tredje upplagan av turneringen.

Guldgibbet initierades dels som ett socialt forum för branschen men också som en mötesplats där deltagarna får möjlighet att diskutera hur e-sporten och reklamvärlden på ett bättre sätt kan mötas.

I år livestreamas tävlingen på Twitch där studion kommer att ledas av e-sportprofilen Melika Zakariae.

Årets turnering blir den största hittills med 16 deltagande byråer. Under dagen kommer man även hålla paneldiskussioner med bland annat Emil "Heaton" Christensen, e-sportentrepenören Peter Liljestrand och Felix Formark, vd för klocktillverkaren SjööSandström som berättar om varumärkets samarbete med Svenska Elitserien i CS:GO.

– Vi ser fram emot att än en gång välkomna byråerna till oss och denna gång tar vi tillfället i aktatt berätta mer om oss och e-sportbranschens utveckling, säger Denise von Garrelts, från Inferno Online och Esportal.

Läs mer om Guldgibbet här!Dela sidan: