Dela sidan:

Tidigare i år lanserades Google assistent och Google home på svenska, och sedan dess har varumärken på den svenska marknaden funderat över hur de ska ta plats i det röststyrda landskapet.

Nu lanserar H&M Home röstapplikationen Holiday gift guide som ska underlätta användarnas jakt på julklappar. Applikationen guidar bara i H&M Homes egna sortiment.

Sedan tidigare har H&M Home även släppt röstapplikationen H&M Home stylist.

– Den digitala utvecklingen öppnar ständigt upp för fler sätt att kommunicera med kunderna och då allt fler använder sig av smarta högtalare och röstapplikationer i vardagen är det ett naturligt steg att erbjuda den här tjänsten. Det är spännande att ge en röst åt H&M Home för att på så sätt addera ytterligare ett lager till våra digitala plattformar och skapa fler sätt att uppleva H&M Home, säger Camilla Henriksson, marknads- och kommunikationschef på H&M Home.Dela sidan: