Dela sidan:

Ulrika Fager kommer senast från en chefsroll på Swedavia, där hon ansvarat för avdelningen Medierelationer och kriskommunikation.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Ulrika Fager till Preem och vårt kommunikationsteam. Preem vill vara ledande i omställningen mot ett mer hållbart samhälle och i den förändringen är kommunikation en viktig pusselbit. Ulrika kommer med sin erfarenhet och bredd inom kommunikationsyrket att bidra i detta arbete, säger Petter Holland, vd Preem i ett pressmeddelande. 

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Preem. För mig handlar kommunikationsyrket om att påverka i viktiga frågor. Just nu är den viktigaste frågan för alla företag hur man kan bidra till en mer hållbar framtid. Preem är ett av de bolag som går i bräschen inom hållbarhet både i handling och i sin kommunikation. Att få vara en del av det arbetet känns både spännande och bra på riktigt, kommenterar Ulrika Fager, ny kommunikationschef på Preem. Dela sidan: