Dela sidan:Att ha en idol som man följer I varje steg, vill efterlikna och drömma om att kanske en dag få gå i dennes fotspår hör barndomen till. Nu har BETC Paris skapat en varumärkesbyggande reklamfilm för Disneyland i den franska huvudstaden som de flesta nog kan relatera till. I berättelsen får vi följa en ankunge som subtler över en Kalle Anka-tidning och faller pladask för den eldige Disney-karaktären. Vi ser ankungen härma hans gester och vredesutbrott. Han sover med tidningen som tak. Men när vinter kommer blir verkligheten plötsligt väldigt påtaglig. I slutet av filmen får ankungen träffa idolen – på Disneyland.Reklamfilmen bär budskapet "Where Magic Gets Real," och ackompanjeras av en cover på låten "The Impossible Dream (The Quest)" från musikalen Man of La Mancha. Kampanjen ska tydliggöra Disneyland Paris som en plats för magiska barnberättelser där sagan blir lite verkligare för barnbesökare.Dela sidan: