Dela sidan:

Under hösten bedrev Gullers Grupp kommunikationskursen KOM POPUP i Stockholms ytterstadsområden. Nu tar byrån konceptet till Göteborg med syftet att öppna kommunikationsbranschen för en ny grupp och samtidigt få in viktiga perspektiv.

Liksom i Stockholm är kurserna kostnadsfria och sker inom områdena pr, digital kommunikation och kommunikationsbranschen.

– Vår förhoppning är att ungdomarna som går utbildningen känner att deras perspektiv är viktiga och behövs i framtidens kommunikation. Vi vill gärna att de ser att de kan påverka och att branschen kan ett alternativ för dem, säger Susan Lorentzen, leveransansvarig för kontoret i Göteborg i ett pressmeddelande. 

Utbildningsdagen är ett samarbete mellan Gullers Grupp och biblioteken i Östra Göteborg. Under tillfället kommer deltagarna att få lyssna till föreläsningar och delta i en workshop.

– Vi ser att kursen kan bidra till att ge ungdomar ökade digitala kunskaper och förmågor att navigera i dagens medievärld samtidigt som de kan få upp ögonen för nya yrken, säger Emma Makkonen, enhetschef, biblioteken i Östra Göteborg i en kommentar.Dela sidan: