Dela sidan:

Det var i november som Resumé rapporterade om Sofie Grants sorti från Spotify efter åtta år som nordisk kommunikationschef för musiktjänsten och varit med på en resa där bolaget växt från 70 till 2000 anställda.

– Att se Spotify erövra världen har varit ett riktigt äventyr. Jag kommer alltid vara tacksam för att ha tagit del av resan i att bygga ett av de mest älskade varumärkena i Norden. Åren här är ovärderliga, sade Sofie Grant till Resumé då. 

Nu står det klart att hon ersätts av Frida Berg som hämtas från Geelmuyden Kieses Stockholmskontor, vilket Dagens Opinion var först att rapportera om. 

Under tiden på pr-byrån har hon varit, partner, delägare och suttit med i ledningsgruppen. Mellan 2015 och 2017 var hon vd för Geelmuyden Kiese Stockholm, men klev ner från posten i samband med att hon kom tillbaka från sin föräldrarledighet. Innan tiden på GK hade hon bland annat varit presschef för McDonald's.

Frida Berg gjorde sin första arbetsdag på Spotify under måndagen och befinner sig just nu på resande fot. 

"Jag har börjat på världens roligaste jobb", skriver Frida Berg i ett sms till Resumé. Dela sidan: