Dela sidan:

Rekryteringen av Zack McDonald är ett steg i att förstärka B-Reels position som strategisk och kreativ partner för internationella varumärken. Tidigare i karriären har Zack McDonald bland annat jobbat på toppbyråer som KesselsKramer, McCann New York, Anomaly i Amsterdam och nu senast R/GA. Bland kunderna han jobbat med finns bland annat Converse, Nike, Amazon och Johnnie Walker.

– Zack är en oerhört smart person som drivs av ideer och aldrig-tidigare-gjort-tänk, oavsett om det handlar om innovationsprojekt eller kommunikationslösningar. Med sin varma personlighet och gedigna erfarenhet kommer han att bidra kulturellt och ledarskapsmässigt, säger Johan Dahlqvist, ECD på B-Reel Stockholm.

– Jag har alltid haft svårt att definiera B-Reel för att det på sätt och vis har känts mer som en sorts futuristisk lekplats än en byrå. Jag ser verkligen fram emot att spänna på mig raketskorna, veva igång lasern och spränga saker och ting i luften – i kreativ bemärkelse, säger Zack McDonald.Dela sidan: