Dela sidan:

Lendo som funnits i Sverige i 12 år i dag marknadens största jämförelsetjänst för privat- och företagslån. Varumärket Lendo är välkänt i Sverige, men vissa förväxlar ändå erbjudandet med en bank som kan påverka själva låneerbjudandet.

Jung von Matts nya reklamkonceptet ska förtydliga att Lendo ger möjligheten att jämföra låneerbjudande från banker och långivare, helt kostnadsfritt och med endast en kreditupplysning.Reklambyrån har arbetat fram reklamkonceptet under två års tid. 

– Jung von Matt har visat på stor kreativ höjd och teamet har varit lyhörda inför att arbeta med tillgänglig data för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår kommunikation. Vi är också väldigt nöjda med vårt nya reklamkoncepts visuella manér som är mer i linje med vår uppdaterade varumärkesidentitet, säger Merike Gardner Svärd, brand manager på Lendo i ett pressmeddelande.

Förutom teamet hos Jung von Matt, består arbetsgruppen av Merike Gardner Svärd, Sara Dahlqvist och Carl Brynielsson på Lendo. 

 Dela sidan: