Dela sidan:

I McDonalds nya reklamfilm ”Livets stora frågor” som är framtagen av Nord DDB lyfts några av de vanligaste grubblerierna som småbarnsföräldrar har gemensamt; om sömnen någonsin kommer att gå på rutin igen, hur det kommer sig att trots-nivån ständigt verkar höjas och framförallt – hur man ska sälja in det gröna på tallriken?

Kampanjen görs i samband med att McDonalds lanserar den nya veganska produkten McFalafel i Happy Meal. 

– Jag är inte förälder, men jag har varit barn. Så jag kan uppskatta kampen många föräldrar går igenom när de försöker göra något ”grönt och slemmigt” attraktivt för den kräsna vid middagsbordet, säger Anna Boberg, copywriter på Nord DDB, i ett pressmeddelande.

Se kampanjfilmen här.  

Filmen är regisserad av Robert Nylund och produktionsbolaget är Giants & Toys. Dela sidan: