Dela sidan:

Tegra är en storaktör med produktutveckling inom skum, lim, silikon, tätningsmedel och tejp med verksamhet i en rad europeiska länder. Nu anlitar de Ullman PR för att marknadsföra deras nya produkter på den svenska marknaden.

– Det känns hedrande att Tegra har gett oss förtroendet att sköta marknadsföringen för
deras första produkt på den svenska marknaden. Det är även extra roligt att få jobba med
ett baltiskt bolag så vi på Ullman PR får möjligheten att vidga våra vyer lite, säger Harald Ullman, vd på Ullman PR.

Dessutom får byrån in Civilförsvarsförbundet på kundlistan. Förbundet är en frivillig försvarsorganisation och del av den svenska krisberedskapen. Ullmans uppdrag blir att hjälpa organisationen under Almedalsveckan.

– Vi är väldigt glada att få Civilförsvarsförbundet som kund. Sverige ropar efter frivilligkrafter som kan hjälpa till med att få ett fungerande civilförsvar. Civilförsvaret har en intressant framtid genom att engagera frivilliga att hjälpa till vid t.ex. olyckor, skogbränder och liknande. Viljan finns hos civilsamhället och Civilförsvarsförbundet kan tillhandahålla organisationen, säger Harald Ullman.Dela sidan: