Dela sidan:

Temat för veckans podd är branded content. Eftersom Eleonor Sager, FLX chef för branded content och reklam, dessutom har skrivit en bok om två 30-nåntingsystrar som pendlar mellan att välja karriär eller familjeliv, glider samtalet dock också in på annat. På vilket sätt skiljer sig 80-talisterna från sina föräldrar? Eleonor Sager skrev boken på sin föräldraledighet.

– Jag tror det var en ventil, eftersom man var mycket i det här byta blöjor, oroa sig över olika sjukdomar, springa till mammagrupper och BVC. Att då få sitta och skriva om ett annat liv var härligt och tror jag ganska viktigt också, säger hon i podden.

För att kunna skapa bra branded content krävs mod hos kunden, menar Elonor. Hur hon utvecklar sina tankar kring det hör du i veckans avsnitt av Kommunikationspodden.

 Dela sidan: