Dela sidan:

Pr-tricket är tänkt att uppmärksamma Burger Kings mobiltjänst där kunder kan lägga sin beställning utan att behöva prata med dem i kassan. Enligt Burger King går det dessutom 7-8 minuter att få sin beställning om den sköts via appen.

Istället för att köa i den vanliga drive in-kön kan kunderna parkera utanför restaurangen och få beställningen levererad till bilen.

Att lanseringen sker i just Finland kommer av stereotypen om att finnar i största allmänhet är lite tillbakadragna och tysta.

– Vi ville använda den positiva stereotypen av oss finnar och skapa en helt ny drive in-upplevelse, säger Tony Flyckt, marknadschef på Burger King i Finland.

Det är inte första gången som Burger King i Finland använder stereotyper av invånarna som marknadsföringstrick. För tre år sedan öppnade man upp en Burger King-bastu där besökarna kunde käka hamburgare samtidigt som de svettades ut sina bekymmer.Dela sidan: