Dela sidan:

Årets juryordförande i Young Lions Sverige är Oskar Lübeck, grundare och executive creative director på Bold, som i fjol även hade det prestigefyllda uppdraget att utse de bästa bidragen i Cannes Lions nya hantverkskategori industry craft.

Med i juryn sitter även Josephine Wallin och Jenny Hagblom.

– Det är en stor ära att få förtroendet att vara ordförande i 2019 års jury för Young Lions Sverige. Vi i juryn kommer att välja ut de duktiga unga kreatörer som kommer att få chansen att representera Sverige i Young Lions i Cannes i sommar. Att lyckas där kan bli en avgörande språngbräda till en framgångsrik framtida karriär. Det ska bli väldigt spännande att få se alla de inskickade bidragen och jag önskar alla tävlande ett stort lycka till, säger Oskar Lübeck i ett pressmeddelande. 

I samband med att Komm offentliggör årets jury öppnas också dörrarna för unga svenska
kreatörer att anmäla sig till tävlingen. Anmälan görs på Komms sajt senast den 13 mars. Årets kategorier är design, pr och digitalt.Dela sidan: