Dela sidan:

Jesper Liveröd har länge utmärkt sig som opinionsprofil i miljörörelsen. Som press- och pr-chef på Sveriges största miljöorganisation, Naturskyddsföreningen, höll han samman all politisk och medial verksamhet. Dessförinnan arbetade han som pressekreterare till klimat- och miljöminister Åsa Romson, och som kommunikationsansvarig för Greenpeace.

Jesper Liveröd har även hunnit med att arbeta med barnrättsfrågor i en tjänst som projektledare för opinionsbildning och kommunikation på Unicef Sverige, som pressekreterare på Socialdemokraternas riksdagskansli, samt som journalist på en regionaltidning.

Nu rekryteras han till en roll som seniorstrateg på Reformklubben. 

– Jesper Liveröd har arbetat med samhällsförändring både inifrån och utifrån och har en skarp känsla för hur olika verktyg i kommunikationslådan samspelar när organisationer arbetar för att nå både medborgare och beslutsfattare. Han blir en stark tillgång när vi utvecklar vårt erbjudande kring press och opinionsbildning, hållbarhet och organisationer, säger Anna-Carin Windahl, byråchef för Reformklubben, i ett pressmeddelande. Dela sidan: