Dela sidan:

Centerpartiets utomhuskampanj med slagordet "Framåt" slog förra året rekord som utomhusbolaget JCDecaux mest effektiva någonsin.

Men även på andra sidan av det politiska spektrat verkar man ha lyckats med sin valkommunikation.

I dagarna utsågs nämligen Socialdemokraternas valfilm där statsminister Stefan Löfven hänger vid en korvkiosk till världens bästa politiska tv-reklam vid Reed Awards. Tävlingen arrangeras av tidningen Campaign & Elections och Socialdemokraternas kampanj tog även hem priset som Europas bästa.

Kampanjen är framtagen av Acne.

– Det känns otroligt roligt att få den här bekräftelsen på att vi gör ett bra jobb med att berätta om våra visioner för Sverige. Att vinna "Best International TV Advertisment" i konkurrens med kampanjer från hela världen är det bästa kvitto man kan få, säger Socialdemokraternas kommunikationschef Helena Salomonson.Dela sidan: