Dela sidan:

Tidigare i karriären har Helena Klange jobbat som bland annat pressekreterare och informationsansvarig på Kristdemokraternas parti- och riksdagskansli, vd på Åkestam Holst Promenad och affärsområdesansvarig på Lowe Brindfors. Totalt har hon cirka 30 års yrkeserfarenhet från kommunikationsbranschen.

De senaste fem åren har hon drivit det egna bolaget Frisco Communication, ett bolag hon nu lämnar för att bli pr- och kommunikationskonsult på King Street PR.

–Jag ville kombinera min breda kommunikationserfarenhet med min nyare press- och PR-kunskap och då kändes PR-branschen mest lämpad. Även om inte fördelningen köpta/förtjänade kanaler har vattentäta skott längre så är PR-branschen ändå källan där riktiga historier föds och skapas, säger Helena Klange och fortsätter:

– King Street PR finns i hela norden och jag har många gånger arbetat nordiskt med mina kunder. Och kopplingen till public affairs hos vårt systerbolag Rud Pedersen gör att jag förhoppningsvis får användning av min kunskap om politiska processer och beslutsvägar. Att KSPR fortfarande är en ganska ung byrå var också ett starkt skäl till att landa här då det finns utvecklingspotential och möjlighet att påverka byråns riktning eftersom jag älskar förändring.Dela sidan: