Dela sidan:

Med kontor i Göteborg och Stockholm riktar byrån Mi5 Communications in sig på företag inom den digitala underhållningsindustrin. På kundlistan finns bland annat Warner Bros, Sega och det svenska esport-laget Alliance.

Nu får man dessutom förstärkning i Malin Söderberg och Erik Wallström. Malin Söderberg kommer som pr-assistent att fokusera på byråns e-sportkunder.

– Jag är otroligt glad för möjligheten att få arbeta med vad jag älskar och dessutom tillsammans med så kompetenta medarbetare, säger Malin. På det hela taget ser jag fram emot att få vara med att utveckla våra kunders kommunikation och erbjudanden.

Erik Wallström kommer i sin tur från en roll som pr- & marketing coordinator på Blizzard Entertainment. På Mi5 får han en roll som nordic community manager.

– Mi5 Communications har ett grundmurat rykte i branschen. Genom åren har de bevisat att de är en av de mest innovativa och kreativa byråerna inom digital underhållning och jag ser fram emot att bli en del av familjen, säger Erik Wallström i ett pressmeddelande.Dela sidan: