Dela sidan:

Det första projektet som de två kommer att utföra handlar om läkemedelshantering för äldre.

– Spotlight har mycket relevant erfarenhet från liknande uppdrag och känns som helt rätt partner för oss när vi nu ska belysa problematiken kring all felmedicinering som sker, säger Linda Wakeham, PR-strateg på Kronans Apotek.

I ett pressmeddelande skriver Kronans Apotek att de har som mål att deras 325 apotek ska kännetecknas av positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Kronans Apotek har en marknadsandel på 18 procent.

– Kronans Apotek har många spännande projekt i gång för att förbättra servicen till kunderna. Vi ser fram emot att hjälpa dem att stärka profilen och att ta en aktiv roll i viktiga branschfrågor, kommenterar Johan Wetterqvist, kundansvarig på Spotlight.Dela sidan: