Dela sidan:

Viveka Hirdman-Ryrberg är i dag kommunikationsdirektör på Investor AB. Hon har tidigare varit kommunikationsdirektör på SEB och sitter även i styrelsen för Grand Hotel. Hon har suttit i Sveriges Kommunikatörers styrelse sedan 2017.

– Att få ta över som ordförande för Sveriges största nätverk för professionella kommunikatörer i en tid då förutsättningarna för relevant och professionell kommunikation förändras snabbt och därmed också kraven på kommunikatörer, känns hedrande. Med blicken riktad framåt vill vi fortsätta vara ett inspirerande och utvecklande nätverk för alla våra medlemmar, säger Viveka Hirdman-Ryrberg i ett pressmeddelande.

Sveriges Kommunikatörers medlemmar har även utsett fyra nya ledamöter till styrelsen: Jacob Broberg, informationsdirektör på Cloetta, Marie Lindström, kommunikationsdirektör på Skatteverket, Erik Ljungberg, kommunikationsdirektör på Scania och Viktor Wallström, kommunikationsdirektör på Tele2.

Samtidigt lämnar Per Mossberg, senior rådgivare på Diplomat Communications, Gisela Lindstrand, kommunikationsdirektör på Atlas Copco och Thomas Sjöberg, varumärkesstrateg på Trinken AB sina uppdrag.

Sveriges Kommunikatörer är en ideell förening för professionella kommunikatörer. Målet är att stötta professionen och driva yrkets utveckling.Dela sidan: