Dela sidan:

I mitten av mars gick Klarna ut med en kampanj i sociala medier som gav en känga till konkurrenten American Express genom att stryka över orden "Gold", "Platinum" och "Black", som är namn på olika American Express-kort.

För att ge igen – med glimten i ögat – har American Express nu gjort ett inlägg som skojar med Klarnas kända varumärkeslöfte "Smoooth", samtidigt som man lyfter American Express förmåner med reseförsäkring, poäng på alla köp, och liknande. 

– När vi såg Klarnas fantastiska skapelse kunde vi bara inte låta bli att svara, det är viktigt att våga ha roligt ibland, säger Michael Merzinger, marknadsdirektör på American Express, i ett mail till Resumé. 

Visa det här inlägget på Instagram

The Klarna card with Google Pay. The faster, safer way to pay.

Ett inlägg delat av Klarna (@klarna)Dela sidan: