Dela sidan:

Simon Sjögren kommer senast från rollen som operativ chef på Löwengrip Invest, där han de senaste åren varit med och utvecklat och byggt organisationen sida vid sida med bolagets grundare Isabella Löwengrip.

Nu tar han över ledningen och affärsutvecklingen av Perfect Day Medias profilavdelning. I sin roll som Nordic head of profiles kommer Simon Sjögren att ansvara för bolagets profiler och affären kopplad till dem. Han kommer även att arbeta aktivt med att utöka befintligt profilstall med såväl svenska som nordiska talanger.

– Jag är väldigt glad över att Simon börjar hos oss. Han kommer tillföra mycket med sin erfarenhet av att växa profilers affärer i sociala medier. Vår styrka inom podcast och innehåll tillsammans med marknadens tillväxt gör våra respektive expertiser till en oerhört kraftfull kombination. En kombination som går helt i linje med vår strategi att fokusera på kärnverksamheten - ett ekosystem av karaktärsdrivet innehåll, säger Karolina Roslund, vd Perfect Day Media, i ett pressmeddelande.

Simon Sjögren kommenterar:

– Det ska bli otroligt roligt att arbeta på ett bolag med många tunga men väldigt olika profiler, och fokusera på att utveckla och bygga deras affär. Jag drivs av att arbeta tillsammans med människor som samarbetar mot starka mål och visioner, och jag upplever att kulturen på Perfect Day rimmar med detta. Min tro och förhoppning är att jag har mycket att bidra med, samtidigt som vi tillsammans stärker våra profilers varumärken.

Simon Sjögren tillträder tjänsten den andra maj 2019.Dela sidan: