Dela sidan:

Fyra av de nya rekryterna går in som digital marketing specialists. Victoria Lidvall kommer från Universum där hon som digital strateg jobbat med B2B-marknadsföring, Alexandra Borg kommer från sociala medier-byrån Gravel där hon jobbat med kunder som Dunkin', HappyPancake och Aim'n, Henrik Gustafsson ansluter från Genuin där han jobbat med konverteringsoptimering och paid social och Rebecca Ledel ansluter precis som Victoria Lind från Universum där hon jobbat med strategianalys och digital marknadsföring.

Vid sidan av de digitala specialisterna har The Amazing Society även rekryterat projektledaren Johanna Karlström från Apollo och produktionsledaren Bill Hall från Humblestorm.

– Vi har fortsatt högt intresse på våra tjänster och det erbjudande vi går till marknaden med vilket är någonting vi självklart är väldigt stolta över och som gör att vi behöver stärka upp mer fler kompetenser på byrån. Jag är glad att få välkomna dessa nya stjärnor till The Amazing Society säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society.Dela sidan: