Dela sidan:

Men den nya globala kampanjen "Use your voice" släpper Levi's den sjunde delen av "Live in Levi's"-kampanjen, vars syfte är att inspirera människor att hitta och använda sin autentiska röst för att påverka världen på ett positivt sätt.

"Use your voice" illustrerar hur en bred skara röster, i båda stora och små sammanhang, kan influera och påverka individer och samhällen världen över. Filmen skildrar bland annat en ung kvinna som förbereder sig inför ett tal och en pappa som uppmuntrar sin dotter att tro på sig själv inför en brottningsmatch. Payoffen lyder "Your voice is the difference".

Kampanjfilmen är regisserad av den irländska filmregissören, manusförfattaren och filmfotografen Aoife McArdle.

Jennifer Sey, marknadsdirektör på LS&Co, säger i ett pressmeddelande att Levi's inte väjer undan för tuffa ämnen.

– Vi har tagit ställning för att förebygga vapenvåld i USA, stöttat flyktningar i Europa och förespråkat LGBTQ-rättigheter, säger hon bland annat.

"Use your voice" rullades ut med start den 11 april.Dela sidan: