Dela sidan:

Rolandz är dansbandet från Karlskoga som fick sitt genombrott i SVT:s "Dansbandskampen" år 2008. Året därefter släpptes deras debutalbum "Efter regn kommer solsken" som snabbt sålde guld. Sångare och frontfigur är Robert Gustafssons rollfigur Roland Jäverup.

Nu dyker Rolandz upp i Pantameras nya kampanj, som kommer gå brett i sociala kanaler, tv, play, bio, radio, spotify och utomhus. Den första omgången av kampanjen kommer pågå en bit in i sommaren. 

– Vi vill att man alltid ska bli överraskad över Pantameras artistval, gestaltning och kampanjuttag. Med Rolandz tar vi ett steg in i dansbandsvärlden. En underbar rolig produktion som vi hoppas ska påverka pantningen ytterligare ett par snäpp, säger Göran Berggard, projektledare på Granath, i ett pressmeddelande. 

Pantamera har tidigare gjort samarbeten med Linda Pira och humorgruppen De Vet Du. Dela sidan: