Dela sidan:

Svenska Notified blir genom ett uppköp en del av amerikanska telekombolaget West Corporation. Idag erbjuder Notified förutom omvärldsbevakning också en helhetslösning inom pr och kommunikation. 

I ett pressmeddelande skriver Notifieds grudare Marcus Norrving och Kristopher Stenkula att planen egentligen var att fortsätta som en fristående verksamhet, men att de allt eftersom insåg möjligheten att kunna utveckla ett "unikt" erbjudande inom pr och marknadsföring genom att gå samman med West Corporation. 

”Som grundare är vi otroligt ödmjuka inför det faktum att vår en gång så enkla hårdvara har utvecklats på ett sätt som gör det här möjligt", skriver Notifieds grundare Marcus Norrving och Kristopher Stenkula i ett pressmeddelande. 

"Personligen är vi spända inför att anta nya ledarroller inom West Corporation, och få fortsätta introducera Notifieds varumärke inför en mycket större publik", skriver dem vidare.  

West Corporation har enligt pressmeddelandet mer än 50 000 kunder och mer än 8000 anställda, och backas bland annat av Apollo Group. Hur mycket köpet gick på framgår inte. Dela sidan: