Dela sidan:

500 startades 2016 av Love Bonnier och Simon Strand. I december lämnade Simon Strand både byrån och branschen, och nu står det alltså klart att 500 får två nya delägare i form av Karin Londré och Casper Törnblom

Karin Londré var 500s första anställda, och har sedan starten haft en aktiv roll i byråns utveckling. Innan sin tid som pr-konsult arbetade hon som journalist, på Sveriges Radio, Nöjesguiden, GP och Djungeltrumman. Hennes roll på byrån involverar bland annat strategisk rådgivning, innehållsproduktion och projektledning.

Casper Törnblom arbetar som konsult primärt med strategisk och kreativ rådgivning,
innehållsproduktion, och är ansvarig för 500s rekrytering. Innan 500 arbetade han med
kommunikation på Foodora, och har dessförinnan en Politices examen från Lunds
Universitet.

– Det känns inte bara otroligt kul att Karin och Casper valt att gå in som delägare i bolaget, utan också väldigt naturligt. Båda har varit aktiva i byråns utveckling och tillväxt, närmast sedan starten, och det känns på alla sätt super att de vill fortsätta vara med och bygga vidare, säger Love Bonnier, grundare och vd för 500, i ett pressmeddelande. Dela sidan: