Dela sidan:

SEMrush Nordic Search Awards belönar företag, byråer och personligheter som under de 18 senaste månaderna åstadkommit exceptionella resultat inom digital marknadsföring. I år var det totalt 23 kategorier där företag, byråer och personligheter från Sverige, Danmark, Finland och Norge kunde tävla om best practice inom marknadsföring.

Pixel Nordic vann priset "Best Marketing Agency".

– Jag är väldigt stolt över teamet på Pixel Nordic som tillsammans åstadkommit makalösa resultat och som har tagit oss till dit vi är idag. I och med detta pris har vi påvisat vikten av SEO inom marknadsföring men även att en stark företagskultur också genererar långsiktiga resultat för våra kunder. Detta pris betyder oerhört mycket för oss, säger Henrik Vikström, vd på Pixel Nordic, i ett pressmeddelande. Dela sidan: