Dela sidan:

Karin Hübinette började sin journalistbana på 1990-talet och har under åren haft en mängd olika roller. Efter att ha varit programledare i debattprogrammet Svart Eller Vitt på TV4 tog hon steget till SVT för att leda såväl Kvällsöppet, Uppdrag Granskning, Agenda, Aktuellt och senare det egna programmet Hübinette. 

Under de senaste åren har Karin Hübinette drivit ett flertal stora redaktionella och organisatoriska utvecklingsprojekt och bland annat varit programbeställare för nyhets- och samhällsprogram. Sedan november är hon inrikeschef på Riksnyheterna. 

I augusti lämnar Karin Hübinette SVT för en roll som projektledare på Forsman & Bodenfors. 

– Jag lämnar många proffs, men är säker på att jag kommer möta många nya på min nya arbetsplats. Forsman & Bodenfors känns väldigt spännande, en lång historia av högsta kreativa nivå, parat med ett starkt driv att leverera i världsklass framöver, säger Karin Hübinette i ett pressmeddelande. 

Silla Levin, vd för Forsman & Bodenfors i Sverige, kommenterar: 

– Vi är verkligen glada över att kunna välkomna Karin till Forsman & Bodenfors. Hon är en mycket driven och engagerad person som laser-skarpt ser och sätter fingret på saker som händer runt omkring oss människor. Vi är övertygade om att hennes breda strategiska kompetens kommer vara efterfrågad både hos våra svenska och internationella kunder. Hur vi och omvärlden ser på kommunikation förändras snabbt, så Karin kommer till byrån i en väldigt spännande tid.Dela sidan: