Dela sidan:

Reformklubben växer. Nu förstärker byrån med två nya konsulter med erfarenhet av uppdrag för både offentliga aktörer som idéburna organisationer och samhällsutvecklare.

– Vi är väldigt glada över att Johan och Amelie har valt att komma till oss. Amelies erfarenhet av strategisk positionsförflyttning av myndigheter och andra aktörer med viktiga samhällsuppdrag är av stort värde för vår offentliga affär. Johans både djupa och breda kunskaper om varumärkesdrivande kommunikation stärker vårt erbjudande kring anseende och varumärkesutveckling, säger Anna-Carin Windahl, byråchef för Reformklubben i en kommentar. 

Johan Skylling har en lång karriär som kommunikationskonsult och kommer senast från byrånätverket House of Friends. Innan dess var han partner på byråer som Blomquist & Co och Kasselring & Co.

– Det känns mycket positivt att få arbeta på en byrå med stort samhällsengagemang. Reformklubbens värderingsgrund, kultur och professionella arbetssätt är något jag attraheras av. För mig är det både inspirerande och viktigt att få möjlighet att utveckla varumärken och driva kommunikationsprojekt som syftar till att skapa ett hållbart samhälle, säger Johan Skylling i en kommentar.

Amelie Lind kommer närmast från rollen som kommunikationschef på Statens konstråd, men var dessförinnan konsult på StrandbergHaage.

– Förtroendet för samhällets institutioner kommer att påverka riktningen på den samhällsförändring vi ser början av nu. Uppdragen för det offentliga blir en av kommunikationsbranschens svåraste men viktigaste utmaningar. Att så många erfarna och skarpa konsulter delar en genuin vilja att stärka samhällsutvecklingen ger Reformklubben en potential som sticker ut. Det blir väldigt spännande att ta den vidare tillsammans, säger Amelie Lind i en kommentar.Dela sidan: