Dela sidan:

Det var i oktober förra året som flera medier uppmärksammade hur Johanna E Olsson manipulerat bilder där det framstod som att hon befann sig i Paris, något som Emanuel Karlsten var först att uppmärkssamma.

Den svenska influencern med omkring en halv miljon följare erkände i en video på sin instastory att hon har använt sig av denna typ av photoshoppande vid flera tillfällen, för att bidra med ett spännande innehåll till sina annonsörer och följare. 

Visa det här inlägget på Instagram

🍁 fall leafs in Paris! Love this city this time of year!! I’m wearing jacket from @prettylittlething advertisement

Ett inlägg delat av Johanna Emma Olsson (@johannaeolsson)


– När jag var där var jag verkligen upptagen. Det var under modeveckan, det regnade mycket, men jag måste självklart lägga upp bilder för de kunder som jag gör samarbeten med. Först tog jag en bild men jag tyckte inte att den var så fin. Så jag tog en annan bakgrund och la in. Och ingen märkte det så det var bra, sade hon i filmen.

I går publicerade Johanna E Olsson ett inlägg på Instagram som är en uppenbar drift med debatten kring hennes fejkade bilder och en passning till kritikerna med budskapet #ICanGoWhereEverIWant. 

Att döma av majoriteten av kommentarerna till inlägget så förstår de flesta av hennes följare att det handlar om ett skämt. Medan vissa är besvikna på att hon återigen manipulerar en bild med Photoshop. Dela sidan: