Dela sidan:

Förra året flyttade regissören Emil Möller hem till Sverige efter nio år i New York. I USA jobbade han bland annat med internationella projekt för globala varumärken som Levis, Pepsi, Chevrolet och Samsung.

I närtid har han på den svenska marknaden bland annat jobbat med Com hem, bland annat regisserade han förra året kampanjen "Com Hem i varje vrå". Nu går han till produktionsbolaget Giants & Toys. Bolaget har sedan tidigare regissörer som Traktor, Sara Haag och Henrik Sundgren i sin lineup.

– På sätt och vis håller jag fortfarande på med samma saker som jag gjorde när jag
var fjorton: Musik, skateboard och film. Det är passioner jag alltid haft och det är
en dröm att få fortsätta att jobba med det jag älskar. Och förhoppningsvis har jag
utvecklats lite sedan jag gjorde mina egna skejtvideor som tonåring, säger Emil
Möller i ett pressmeddelande.

För tillfället jobbar han med en dokumentärserie tillsammans med artisten Stor, en musikvideo för Grammisvinnaren Imenella parallellt med en reklamfilm för Volkswagen.

– Att vi lockar till oss världstalanger är en dröm som går i uppfyllelse. Emil har en
underbar visuell stil, ofta med ett mycket högt produktionsvärde, vilket gör
honom till en av dom bästa visuella regissörerna i branschen, säger Calle Isberg,
VD på Giants & Toys.Dela sidan: