Dela sidan:

För två år sedan startade The&Partnership upp sin verksamhet i Sverige. Under sitt första verksamhetsår omsatte byrån, som riktar in sig på reklam och media, 72 miljoner kronor. Bland annat jobbar byrån med Lexus.

Nu ansluter tre nya medarbetare till kontoret.

Frida Ohlander Danielsson har tidigare jobbat med e-handel men kommer på The&Partnership att jobba som content manager.

Martha Wiltshire kommer från McCann Stockholm och kommer att jobba som senior account manager för Lexus i Norden och Baltikum.

Slutligen anställer man den nyexaminerade art directorn Ellen Syrjälä.

– Det är få saker som är mer inspirerade i mitt jobb än att få välkomna och jobba med duktiga människor som Frida, Ellen och Martha. Det är helt fantastisk att dom valt att jobba med oss och våra kunder. Vi har gått från noll till 70 personer på 2 år så varje vecka händer det något nytt på byrån, säger Joachim Medalen, nordisk VD & Partner.Dela sidan: