Dela sidan:

Nike har länge varit en av världens mest hyllade annonsörer. Tillsammans med byrån Wieden+Kennedy Portland plockade de i fredags hem priserna årets byrå och och årets annonsör vid One Show och inför sommarens Cannes Lions spås "Dream Crazy"-kampanjen fortsätta kamma guld.

"Dream Crazy" har redan fått en uppföljare i "Dream Crazier". Nu kommer nästa.

Men om Nike i de tidigare två kampanjerna riktat blicken mot de stora världsstjärnorna är det i "Dream with Us" fokus på talanger som ännu inte slagit igenom. Några av de ungdomar som är med i kampanjen är den olympiska gymnasten Gabby Douglas, basketspelaren Elena Delle Donne och Olivia Moultrie, världens yngsta kvinnliga professionella fotbollsspelare. Reklamfilmen och exemplen som lyfts fram är tänkt att inspirera andra att gå i deras fotspår.

"The craziest dream of all is the one that starts a million more." Dela sidan: