Dela sidan:

På måndag är det dags för det allra sista avsnittet av Game of Thrones. Som världen väntar. I sin senaste reklamfilm "Say Goodbye" gör Sodastream sitt bästa för att ta platsen i seriens rampljus. I kampanjen syns Thor Björnsson, Hannah Waddingham och Kristian Narin kämpa med plastflaskor i vardagliga situationer, i sann GoT-anda.

Så småningom förstår de dock att det är dags att säga adjö till plastflaskor. I kampanjen
lyfter Sodastream ännu en gång sitt miljövänliga budskap.

– Med vår senaste reklamfilm "Say Goodbye" vill vi på ett humoristiskt sätt uppmuntra
konsumenter att säga adjö till engångsplastflaskor och istället välja hållbara lösningar som är bra både för dig och planeten. Det känns extra roligt att kunna förmedla detta budskap tillsammans med Game of Thrones-stjärnorna som berört otroligt många fans runt om i världen under så många år, säger Michele Fitzwilliams, nordisk marknadsdirektör, SodaStream i en kommentar.


Reklamfilmen är en remake av en kampanj från Sodastream från 2017. Det är inte första gången som Game of Thrones-stjärnorna syns i en Sodastream-kampanj men det är första gången som de samlas i ett sista adjö.Dela sidan: