Dela sidan:

Utöver 20 rekryteringar under 2018 har Making Waves det senaste året växt sitt UX/Design-erbjudande och tillsammans med de övriga NoA-byråerna flyttat in under samma tak i NoaA-huset på Tulegatan 13 i Stockholm.

Nu förstärker byrån ytterligare med tio nya medarbetare från bland annat DDB, Watty och Seventy.

– Precis som tidigare är den här rekryteringen en konsekvens av den ökande efterfrågan på en aktör som verkar i skärningspunkten mellan design, teknik och affärsutveckling. Ett erbjudande vi har stärkt under året och ser fram emot att utveckla ytterligare tillsammans med våra nya kollegor och alla NoA-byråer vi nu delar lokaler med, säger Cecilia Bernard, vd Making Waves Sverige, i ett pressmeddelande. 

LÄS MER: "NoAs framtidsbygge: 'Vi kommer köpa bolag för mycket pengar framöver'"

Bland Making Waves tio nya rekryteringar finns bland annat Patrice Lusth som senast kommer från en tjänst som digital director på Twilfit men nu går in som client director. Albin Wikander som tidigare var head project manager på Casuality och nu blir tech lead, samt Maria Babenko som går in som senior interaktionsdesignar, tidigare product lead på techbolaget Watty.

Making Waves jobbar med kunder som Doconomy, DIK, Business Sweden och har cirka 400 anställda på kontoren i Sverige, Norge och Polen.

Samtliga rekryteringar: 
Maria Babenko, senior interaktionsdesigner, tidigare Watty
Patrice Lusth, tidigare Twilfit 
Michela Monterosso, interaktionsdesigner, tidigare Seventy 
Daniel Kronheffer, senior utvecklare, tidigare Causality
Albin Wikander, Tech Lead, tidigare Causality 
Richard Karlsson Hagedorn, interaktionsdesigner, tidigare Seventy
Hogir Aslan, Jr Client Director, tidigare DDB
Ahmet Özdemir, Jr Visuell designer, tidigare Berghs
Victor Kilander, Jr design developer, tidigare Medieinstitutet
Gustav Westberg, Jr Back-End developer, tidigare NackademinDela sidan: