Dela sidan:

Naod Abera kommer närmast från Kista Science City där han har haft rollen som kommunikationschef. Tidigare har han varit PR- och kommunikationsansvarig för Järvaveckan och styrelseledamot i The Global Village. Naod Abera är dessutom med i som topp tre unga talanger av Sveriges kommunikatörer 2018 och med på Resumés lista över framtidens ledare under 30

Nu ansluter han till Jung som ny projektledare och rådgivare. 

– Jag har förvisso hunnit med en del redan men jag är fortsatt ödmjuk och det känns som att resan precis har börjat. Ska inte sticka under stolen med att det låg en del erbjudanden på bordet, där Jung kändes bäst i hjärtat. Engagerande kommunikation som skapar mervärde är någonting som ligger mig nära och det går precis i linje med vad Jung representerar. För att inte tala om den sällsynt varma och utvecklande kulturen på bygget, säger Naod Abera i ett pressmeddelande.

Jimmy Rodhelind, vd på Jung:

– Vi inledde dialogen med Naod redan för ett år sedan, men då med anledning av att vi hade behov av hans kompetens och expertis. Sedan växte relationen på oss båda och landade i att Naod nu ansluter till Jung. Vi är extremt glada för detta – trots sin förhållandevis ringa ålder är Naod en erfaren och klok person med ett smittsamt engagemang och fantastisk energi. Jung har som mission att injicera kunder och samhället med kreativ och intellektuell mångfald, och där tror vi Naod kommer att bli en viktig byggsten i arbetet framåt. Dela sidan: