Dela sidan:

Lacoste har gjort flera intressanta grepp kring varumärket på senare år. Störst avtryck skapade kanske valet att byta ut den ikoniska krokodil-symbolen mot utrotsningshotade djurarter i en limiterad kollektion som släpptes förra året och belönades under både Cannes Lions och Clio. 

Den nya kampanjen 'Crocodile Inside' markerar varumärkets 85-årsfirande och innehåller en vågad film från den franska storbyrån BETC som visuellt för tankarna Christopher Nolans film Inception. Efter ett uppslitande bråk återförenas paret under budskapet "Life is a Beautiful Sport".

Med hantverket vill Lacoste återskapa varumärkets kärnvärden envishet, frihet över tid, dum och tanke samt kreativitet. Filmen ackompanjeras av "L'Hymne à l'amour" av Edith Piaf.

Den bredare kampanjen marknadsförs med bland andra Novak Djokovic och Chloé Sevigny. Dela sidan: