Dela sidan:

Maria Nylén har lång erfarenhet inom HR. På Tele2 har hon bland annat ansvarat för att skapa den interna rekryteringsenheten och varit övergripande ansvarig för företagsmarknaden ur ett HR-perspektiv. Det har innefattat integration av både TDC och Com Hem in i Tele2, inklusive design av ny organisation, värderingsarbete och intensiv förändringsledning.

– Det ska bli spännande att få lära känna Blocket och alla 250 medarbetare. Jag ser fram emot att tillsammans med alla nya kollegor skapa en kultur med högt engagemang och starkt ledarskap, vilket kommer att vara avgörande för den tillväxtresa vi ska ut på tillsammans. Med mina tidigare erfarenheter hoppas jag kunna bidra till ett starkt lagbygge där vi sätter gemensamma mål och tar tillvara på alla de möjligheter som ligger framför oss, säger Maria Nylén i en kommentar.

Den 12 augusti kommer Maria Nylén tillträda rollen som Chief People & Culture Officer och ingå i Blockets ledningsgrupp.Dela sidan: