Dela sidan:

På Berghs har Noah Bramme och Andreas Karlsson pluggat till copywriter respektive art director. De senaste månaderna har de vid sidan av studierna extraknäckt på Åkestam Holst, en byrå som nu blir deras arbetsplats.

– Det är otroligt kul att komma till en byrå med sån kreativ kraft som Åkestam Holst besitter. Under dessa två år som vi har gått på Berghs så har Åkestam mer eller mindre dominerat den svenska reklambranschen. Att nu få se detta maskineri från insidan är både lärorikt och inspirerande, säger Noah Bramme och Andreas Karlsson i ett pressmeddelande.

– Vi är förstås jätteglada över att två av Berghs största talanger, Noah och Andreas, ansluter till Åkestam Holst. De har redan hunnit imponera stort och är igång med flera projekt som kommer bli riktigt vassa, säger Åkestam Holsts byråchef Jessica Morales.Dela sidan: