Dela sidan:

Wayke har på kort tid vuxit till Sveriges näst största handelsplats för bilar och utvecklar olika e-handelstjänster för bilaffären. Nu ansluter Annelie Lundquist i rollen som digital campaign developer. Hon var tidigare ansvarig för digital kommunikation på Kombispel och Nordic Lottery.

– Jag är verkligen ingen pistonhead men misstänker starkt att det är en framgångsfaktor i det här fallet. Waykes uppgift är att radikalt uppdatera och digitalisera en väldigt traditionell och ärligt talat lite smågubbig bilbransch. Det förmodligen positivt med ett utifrån perspektiv från någon som kommer från en bransch där man kommit väldigt mycket längre inom det digitala, säger Annelie Lundquist i ett pressmeddelande.

Annelie Lundquist är utbildad på IHM och har även arbetat som marknadskoordinator.Dela sidan: