Dela sidan:

Bonnier Business Media, där bland annat Resumé, Dagens Media och Medievärlden ingår, kommer omorganiseras och gå tillbaka till en matrisorganisaiton. BBM:s nya affärschef Peter Fellman, som också är chefredaktör på Dagens industri, presenterade planerna i början av maj. 

Samtliga titlar inom BBM, med undantag för Fastighetsnytt/Byggindustrin och Privata affärer, berörs av organisationsförändringen. Omorganisationen innebär även att områdena event, annons, prenumeration och redaktion få egna chefer. Ännu är det inte klart om nedskärningar väntar.

I samband med förändringarna kommer Mathias Kallio, som varit affärsområdeschef för Medievärlden, Dagens Media och Resumé, lämna sin roll. I stället blir han affärsutvecklingschef inom Di-gruppen, en nyinrättad tjänst. Det skriver Medievärlden

– Vi gör en storsatsning inom nya områden för Di-gruppen och Mathias får en nyckelroll i det jobbet, säger Peter Fellman till Medievärlden. Dela sidan: