Dela sidan:

Post grundades 2015 och har sedan dess jobbat med bland andra AIK, Åbro och Läkerol. Byråns grundare Patrik Sundberg och Viktor Bolin säger att de har för ambition att skapa reklam som mottagaren faktiskt uppskattar. 

Nu får man nytt ledarskap i Henrik Haegermark. Henrik Haegerborn kom till byrån i höstas och har sedan dess haft en roll som business director. Tidigare i karriären har han jobbat som projektledare och kundansvarig på olika bolag inom kommunikationsbranschen. Han efterträder Patrik Sundberg.

– Med Henriks hjälp får vi bättre förutsättningar att axla rollen som den moderna huvudbyrån, anpassad efter den reklamtrötta verkligheten. Vi är väldigt glada över
att ha hittat en person som har den ovanliga kombinationen av en djup förståelse för affärer kombinerat med en genuin vilja att göra världen bättre med hjälp av kommunikation, säger Patrik Sundberg, grundare och avgående vd på POST.

Parallellt med vd-uppdraget kommer Henrik Haegermark även agera kundansvarig projektledare.

Jag har länge följt POST med stort intresse och redan tidigt sympatiserade jag starkt med hur de ser på modern kommunikation. Kanske framförallt för vilka lösningar de lyckats skapa med relativt små medel. Därför känns det enormt motiverande att bidra med min kompetens för att skapa bättre förutsättningar för en redan riktigt vass kreativ process att nå ut större, säger Henrik Haegermark, tillträdande vd på POST.Dela sidan: