Dela sidan:

Fredrik Rendel har tidigare arbetat bland annat som konsult på JKL och som
förbundsombudsman på Liberala ungdomsförbundet.

– Jag ser fram emot att göra comeback i konsultvärlden efter ett par roliga och lärorika år på Telia. Bellbird är en av Sveriges mest spännande byråer som på relativt kort tid lyckats samla ett otroligt bra team. Så att nu få möjlighet att vara del av detta känns toppen, säger Fredrik Rendel i en kommentar.

På Bellbird blir han rådgivare inom strategisk kommunikation och kommer att vara med och Bellbirds säljprocesser av kommersiell opinionsbildning. Han tillträder sin nya roll den 14 augusti.

– Fredriks breda erfarenhet av kommunikation och public affairs stärker vårt erbjudande ytterligare och kommer hjälpa oss att ännu bättre möta våra kunders efterfrågan och behov. Fredrik har en fantastisk förmåga att hitta genomförbara, kreativa och effektiva lösningar på affärskritiska utmaningar som har med kommunikation och intressentrelationer att göra, kommenterar Anders Kempe, vd på Bellbird.



Dela sidan: