Dela sidan:

Jennifer Johansson har jobbat på Älvsbyhus, ett företag med rötter i samma område som henne själv, i två perioder om totalt 4,5 år. Den senaste perioden  har hon varit marknadschef. 

Nu lämnar hon för att bli projektledare på den strategiska designbyrån Helikopter Brand Designs Piteåkontor.

– Det ska bli roligt att gå in på byråsidan och få använda mina kunskaper i nya sammanhang. Jag tar med mig erfarenheten som beställare till projektledarrollen där jag hoppas få arbeta i flera olika branscher. Jag ser verkligen fram emot att få testa andra sidan, säger Jennifer Johansson i ett pressmeddelande.

Helikopter Brand Design växte mellan 2007 och 2017 från en omsättning på 3 till 23 miljoner kronor samtidigt som byrån bibehöll en vinstmarginal på mellan 5 och 10 procent. Byrån har kontor i Piteå, Skellefteå och i Falun.

– Otroligt kul att förstärka teamet med Jennifer som kommer från en av Sveriges största husleverantörer. Hennes erfarenhet att skapa kommunikation som driver försäljning i en allt mer digitaliserad värld kommer bidra till våra kunders och vår egen utveckling, säger Mats Långström, vd Helikopter.

– Jag har stött på Helikopter i olika sammanhang, bland annat i samband med Älvsbyhus arbete med Fairpay som främjar jämställdhet inom elitidrott. Företagets värdegrund är viktigt och här känns Helikopter helt rätt, avslutar Jennifer.Dela sidan: