Dela sidan:

T&P Nordics startade upp sin verksamhet för två år sedan. Redan under det första året lyckades man via en rad nätverkskunder omsätta hela 72 miljoner kronor. Den senaste tiden har man varit ytterligare i tillväxttagen och anställt nya medarbetare till sitt Stockholmskontor. 

Nu plockar man in ytterligare en planner i Max Hansen. Max Hansen kommer senast från pr-byrån Spotlight och har tidigare pluggat på Berghs.

– Vi är väldigt glada över att Max har valt att jobba med oss och våra kunder. Behovet av duktiga planners har ökat avsevärt de senaste åren i takt med kundernas ökade behov av att hitta insikter som hjälper deras varumärken att stå ut, säger Leon Phang, Nordisk Planning Director.

The&Partnership Nordics modell bygger på att jobba integrerat över disciplinerna, främst över reklam och media. Byrån jobbar med kunder som Toyota, Lexus, hotels.com och Tretti.se.Dela sidan: