Dela sidan:

Det sägs att det blivit alltmer poppis bland kreatörer att lämna konsultlivet och istället ta anställning på en inhousebyrå. Sällan ser man dock en kreatör som tar klivet till att bli marknads- eller kommunikationschef – något som Noak Garberg, copywriter på McCann, nu gjort. Framöver kommer han att vara marknads- och kommunikationchef på ekonomirådgivaren Lysa. 

– Jag ville testa något nytt. Och investeringar har de senaste åren vuxit till ett stort personligt intresse, säger Noak Garberg i ett pressmeddelande.

Lysa, vars usp är ekonomirådgivning med hjälp av robotassistans, lanserades för två år sedan och kan räkna välkända ansikten som Christer Gardell, Karl-Johan Persson och Anders Borg bland investerarna.

– Digitaliseringen har skakat om finansbranschen i grunden och leder varje dag till en ökad medvetenhet hos folk. En spännande sektor där Lysa är Sveriges mest intressanta bolag just nu, säger Noak.Dela sidan: