Dela sidan:

Women in Tech är en konferens som samlar några av Sveriges största medie- och techbolag. Konferensen har som mål att få in fler kvinnor i techbranschen. En av de som är med och driver Women in Tech är Elin Eriksson. Den senaste tiden har hon fungerat som director för konferensen vid sidan av sin vanliga roll som brand manager på Bonnier.

Nu flyttar hon in hos Lennox PR.

– Jag lärde känna Lennox under vårt mångåriga samarbete kring Stora Journalistpriset. Vi delar drivkraft och värderingar och har länge pratat om att hitta fler sätt att jobba tillsammans. Nu gör vi allvar av det. Lennox verksamhet kompletterar min, deras team imponerar ständigt och så har de Skeppsbrons största flagga också. Där vill man ju vara, säger Elin Eriksson i ett pressmeddelande.

Lennox PR jobbar med kunder som Coor Sverige, Ruter dam, Karolinska Institutet, Make Equal, XL-bygg och Coop.

– Vi är otroligt pepp på att äntligen få börja jobba ännu närmare Elin. Vi har älskat att arbeta med henne på Bonnier och vi är otroligt imponerande över vad hon åstadkommit med Women in Tech. Våra sammanhang och nätverk kompletterar varandra, det känns verkligen som den bästa av två världar, säger Åsa Johansen, vd för Lennox PR.

I en tidigare version av artikeln påstods att Elin Eriksson skulle lämna Women in Tech, något som är felaktigt.Dela sidan: