Dela sidan:

– Det känns mycket spännande att vara tillbaka i Göteborg och den fantastiska samhällsutveckling som sker här. Jag ser mycket fram emot att börja på Reformklubben och vara med och engagera mig i både i byråns och Göteborgs utveckling, säger Malin Malm i en kommentar.

Malin Malm har erfarenhet av kommunikations- och hållbarhetsarbete inom stadsutveckling och energi. Hon har även drivit olika samarbetsprojekt mellan offentliga organisationer, näringsliv och akademi. Senast kommer Malin från ett uppdrag som kommunikationschef på Midroc Properties i Malmö, där hon bland annat arbetar med ett stort stadsutvecklingsprojekt som tar sin utgångspunkt i FN:s hållbarhetsmål med fokus på social hållbarhet.

I Göteborg har hon tidigare arbetat för Trafik- och Stadsbyggnadskontoret, bland annat med projekten ElectriCity och Göteborgs Stads satsning på "Ett jämlikt Göteborg".

– Det ska bli fantastiskt kul att får arbeta tillsammans med Malin som delar mitt stora intresse för stadsutveckling och samhällsbyggnadsfrågor. Med Malin stärker vi vårt erbjudande inom detta område ytterligare, säger Johan Nyhus som är ansvarig för Reformklubbens satsning i Göteborg i en kommentar.

Intresset för Reformklubbens verksamhet har hittills varit stort och Reformklubben arbetar bland annat med Johanneberg Science Park. Det är en samverkansarena för samhällsbyggnad. Bakom arenan står Göteborgs stad och Chalmers tekniska högskola tillsammans med aktörer som t ex Volvo, HSB, Peab och Wallenstam.

Reformklubben startade sitt kontor i Göteborg under sista kvartalet 2018. Fokus har sedan starten legat på samhällsbyggnadsfrågor. Malin börjar sitt arbete som konsult på Reformklubben den 2 september.Dela sidan: