Dela sidan:

I januari tog Goodsport emot priset som "Årets Peppare" på Idrottsgalan, med Hans Kungliga Höghet Prins Daniel som jurymedlem och prisutdelare. POST ska bland annat Goodsports roll som en samhällsförbättrande aktör såväl inom som utanför idrotten.

– Idrotten spelar en enormt viktig roll som positiv, integrationsskapande kraft. Vårt samarbete med POST handlar om att synliggöra den kraft fotboll kan ha på samhället, säger Patrik Asplund, vd Goodsport i en kommentar.

POST ska bidra med kunnande inom varumärkesbyggande och PR inom både socialt ansvarstagande verksamheter och idrott.

– För mig personligen är det här ett drömsamarbete. Vi har arbetat mycket med fotboll och socialt entreprenörskap de senaste två åren och samarbetet med Goodsport är en perfekt mix. Nattfotbollen ligger nära hjärtat, säger Hugo Wittorf, POST i en kommentar.

Samarbetet inleds med strategisk rådgivning och kommer resultera i en större aktivering som sträcker sig från slutet av 2019 till och med 2020.Dela sidan: