Dela sidan:

Pools uppdrag blir att öka marknadsandelarna och tydliggöra det upplevda värdet av varumärket Menigo. Det görs primärt genom att utveckla sponsorsamarbeten, utveckla närvaron i digitala kanaler samt i stort positionera företaget som en hållbar aktör inom mat och livsmedel.

– Menigo är ett företag med gedigna grundvärden och fullt av matpassionerade människor. På Pool ser vi verkligen fram emot att tillsammans utveckla varumärket, säger Lina Edenfelt Holst, kundansvarig på Pool, i ett pressmeddelande. 

Nina Wahlgren Gill, marknads- och kommunikationsdirektör på Menigo:

– Vi valde Pool för deras unika helhetssyn på kundupplevelsen och att de vet hur man tar ut upplevda och emotionella värden på samtliga plattformar. En avgörande faktor var även deras fantastiska engagemang.Dela sidan: